Superliga Romaniei Alex Pop, de la Oţelul Galaţi, are ofertă din Grecia

Data publicării:
Sursa: ascotelul.ro
Sursa: ascotelul.ro

Cristian Cernodolea, agent FIFA, a anunţat că pentru Alexandru Pop, atacantul celor de la Oţelul Galaţi, sunt discuţii cu o echipă din Grecia. 



Alexandru Pop a venit la Oţelul Galaţi de la Unirea Dej şi a impresionat la primul său sezon în Liga 1, înscriind 11 goluri şi oferind 4 pase decisive. 

Agentul FIFA Cristian Cernodolea a anunţat că pentru atacantul gălăţenilor există discuţii cu o echipă din Grecia, dar şi că în iarnă acesta a refuzat să plece în străinătate, deşi avea ofertă. 

"Alexandru Pop este reprezentat de Rareş Pop, este partenerul meu. Pop a avut două oferte în ianuarie. Una din Israel, dar din cauza situaţiei de acolo nu a luat-o jucătorul în considerare. De înţeles, şi nu cred că un agent poate acuza un jucător că nu vrea să meargă acolo. A mai fost o ofertă din spaţiul ex-sovietic. 

A fost şi există o discuţie în Grecia, acum, pentru Alex Pop. 

Problema la Alex Pop este că, deşi are 24 de ani şi are cifre foarte bune, a făcut un tur bun de campionat, dar după aia returul nu a mai fost la fel de bun. Şi mai avem şi aspectul că a venit din Liga 2, a făcut acest sezon foarte bun, iar cluburile se întreabă dacă Alex Pop va marca 10-12 goluri sezon de sezon sau este un jucător care un sezon sau două nu va mai avea randamentul ăsta", a declarat Cristian Cernodolea la GSP Live. 

Despre Pop s-a spus la un moment dat că ar fi dorit şi de FCSB, dar Gigi Becali s-a reorientat şi l-a luat pe Daniel Popa, de la U Cluj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel