Fotbal international Alex Măţan e pe val în MLS. Echipa sa a ajuns în finala campionatului

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Columbus Crew s-a calificat în finala Major League Soccer. 



Columbus Crew, echipa mijlocaşului română Alexandru Măţan, s-a calificat în finala Major League Soccer (MLS), liga profesionistă de fotbal din America de Nord, în care va avea ca adversară formaţia Los Angeles FC.

Măţan şi coechipierii săi au învins sâmbătă în deplasare, cu scorul de 3-2 după prelungiri, formaţia FC Cincinnati, în finala Conferinţei de Est a MLS.

Gazdele au dominat prima repriză a întâlnirii, pe parcursul căreia au marcat de două ori, prin Brandon Vazquez (14) şi Luciano Acosta (45+3).

Columbus Crew a redus din handicap în urma autogolului lui Alvas Powell (75), iar apoi a restabilit egalitatea prin Diego Rossi (86). Oaspeţii au dat lovitura în prelungiri, prin Christian Ramirez, care a adus victoria şi calificarea echipei sale în minutul 115.

Los Angeles FC şi-a asigurat la rândul ei calificarea în finala MLS graţie victoriei cu 2-0 pe care a obţinut-o în faţa campioanei en titre, Houston Dynamo, în ultimul act al Conferinţei de Vest, prin golurile marcate de Ryan Hollingshead (44) şi Franco Escobar (80).

Columbus Crew, campioana MLS în 2008 şi 2020, va disputa pe teren propriu marea finală cu Los Angeles FC, în data de 9 decembrie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel