UEFA Euro 2024 Alex Chipciu și-a ales favorita la EURO 2024: „Mi se pare apropiată de felul în care văd fotbalul”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul român a dezvăluit care este echipa sa preferată din cadrul competiției europene desfășurate în Germania.



Echipa națională a Germaniei a reușit să remizeze cu formația elvețiană, scor 1-1, într-un meci în care gazdele au fost conduse timp de 92 de minute. Alexandru Chipciu a mărturisit că gruparea nemților este preferata sa de la actuala ediție a Campionatului European de fotbal.

Alex Chipciu: „Germania e o națională care îmi place cel mai mult”

„Mă uitam la meci și mă gândeam că o să câștige Germania lejer, că e un meci la îndemână și a apărut faza asta. Mie îmi place Germania ca echipă, mi se pare apropiată de felul în care văd fotbalul.

Antrenorul Nagelsmann, la fel, mi se pare fabulos, dar probabil s-au și relaxat pe fondul ăsta că sunt deja calificați, posesie și a apărut golul. Oricum, Germania e o națională care îmi place cam cel mai mult”, a spus Alex Chipciu, la emisiunea Studio EURO 2024.

Totuși, după meciul cu elvețienii, pare că lotul german se subțiază: victima unei întinderi musculare în zona coapsei drepte, fundașul central Antonio Ruediger este incert pentru optimile de finală ale EURO 2024. Meciul va avea loc peste șase zile, la Dortmund.

Antonio Ruediger a jucat cele 90 de minute ale meciului cu Elveția, rezultat în urma căruia Germania a terminat pe primul loc în Grupa A. Ea va disputa optimile împotriva echipei de pe locul 2 în Grupa C, unde deocamdată lider este Anglia, cu 4 puncte, urmată de Slovenia și Danemarca, ambele cu câte 2 puncte, și Serbia, 1 punct.

„La finalul meciului cu Elveția, de duminică seara, Ruediger a simțit dureri la coapsa dreaptă. După examinări, s-a dovedit a fi vorba despre o întindere musculară, nu știm dacă va fi apt până la ora meciului din optimi”, a spus selecționerul Julian Nagelsmann.

Așadar, antrenorul germanilor va trebui astfel să își reconsidere centrul defensivei, deoarece nu va putea conta nici pe Jonathan Tah, care are cumul de cartonașe galbene, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel