Fotbal Alex Chipciu, în continuare supărat pe fanii CSA Steaua. "Nu mă aşteptam să mă facă sclavul lui Becali"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Alexandru Chipciu, fotbalistul celor de la Universitatea Cluj, este în continuare supărat pe fanii celor de la Steaua Bucureşti, echipă contra căreia a jucat în Cupa României în acest an. 



”Ideea e că... Îmi vine să râd. Am și oameni din Peluza Sud care mi se par respectabili și foarte inteligenți. În afară de stadion, care e foarte frumos, nu m-a încercat nimic. Nu vreau să fac jocuri, chiar nu mă interesează și faptul că am jucat la FCSB nu are nicio legătură.

Asta este Steaua? Cu echipamentul ăsta fake (n.r. fals)? E o echipă fantomă din punctul meu de vedere. Păcat de suporterii din Peluza Sud. M-au înjurat de soră, de nevastă, că sunt sclavul domnului Becali, așa este, ei sunt sclavii Armatei.

Nu-mi pare rău că nu am jucat la Steaua deloc. Din contră, sunt legat emoțional de acei oameni”, a spus Alexandru Chipciu, după CSA Steaua - ”U” Cluj 1-3 în grupele Cupei României.

După aceste declaraţii, CSA Steaua l-a reclamat la comisii pe Chipciu, care a fost amendat cu 5000 lei. Fotbalistul a spus atunci că acceptă sancţiunea, dar că va face şi el plângere împotriva fanilor pentru injuriile care i-au fost adresate. 

Invitat la Arena Sport.ro, Alex Chipchiu a vorbit despre acest subiect. Întrebat dacă regretă ce a spus despre CSA Steaua sau dacă viaţa merge înainte, Chipciu a spus că "la modul conştient, să jigneşti jucătorii... am exagerat şi eu clar. Dar echipamentul, ştiam că nu e fake, dar designul mi-a dat impresia asta. Am fost dezamăgit cumva de reacţia peluzei. Accept că mă înjură tribunele de mamă, de soţie. Le accept pe astea. La Botoşani m-au înjurat de copii, deci cred că ar trebui pedepsiţi şi ăia. 

Dar la CSA Steaua m-a dezamăgit faptul că CSA şi FCSB au o legătură, antrenorul de la CSA e fost jucător la FCSB, oamenii din conducere la fel. N-ai cum să îi angajezi pe oamenii care au fost la FCSB, ăsta e punctul meu de vedere. Şi reacţia mea a fost şi pentru că Peluza Sud, oameni pe care i-am apreciat, cu care am fost în galerie, m-au jignit, m-au făcut sclavul domnului Becali. Nu m-am aşteptat niciodată, mai ales că eu am fost mereu cu păreri mai libere, nu am fost vreodată pro neapărat. Şi, pe fondul ăsta, clar m-am enervat şi am jignit şi eu. Pentru că m-au deranjat scandările. Atingerea mea a fost că, la ce nivel a fost clubul, ce se întâmplă acum e puţin atipic. O echipă care nu poate promova, bani aruncaţi aiurea... 

O să încep şi eu acum un proces cu ei, pentru că trebuie să plătească şi ei pentru că au scandat faţă de mine. Eu am plătit. Atât şi nimic mai mult. E un club mare, o galerie frumoas Peluza Sud. Atât şi nimic mai mult!". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel