Superliga Romaniei Alex Chipciu îi atacă pe dinamovişti după U Cluj - Dinamo. "Ei sunt obişnuiţi cu mlaştina aia"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Universitatea Cluj a învins Dinamo cu 1-0 şi rămâne neînvinsă în actualul sezon. La finalul partidei, Alexandru Chipciu i-a atacat pe dinamovişti şi a spus de ce aceştia au avut un joc mai bun pe Cluj Arena. 



Universitatea Cluj a redevenit lider în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena, în ultimul meci din etapa a 8-a.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Ovidiu Bic (62), cu un şut deviat de Cristian Costin.

Dinamo a fost mai bună în prima repriză, ratând câteva ocazii clare de gol.

Cătălin Cîrjan (26) a şutat din careu, dar portarul lituanian Edvinas Gertmonas a respins. În min. 29, kosovarul Astrit Selmani a trimis în bară cu capul, apoi Eddy Gnahore a reluat, dar Gertmonas a avut o reflex salvator.

La meci au asistat 18.067 de spectatori.

U este în continuare neînvinsă şi are trei victorii consecutive, iar în ultimele patru etape nu a primit gol.

Dinamo a încheiat o serie de şase etape fără eşec, trei victorii şi trei egaluri, scrie Agerpres.

Alex Chipciu: Ei sunt obişnuiţi cu mlaştina aia de pe Arcul de Triumf 

”Sincer, mă simt puțin obosit după terenul ăsta foarte greu. Trebuie să mă refac. A fost un meci greu, cumva ei sunt obișnuiți cu mlaștina aia de pe Arcul de Triumf, motiv pentru care au început foarte bine prima repriză. Era de așteptat că o să cadă după minutul 60-70. Per total un meci greu.

Clubul a fost susținut de-a lungul timpului de suporteri, nu neapărat performanța a ținut clubul sus. Avem o echipă bună și sper să rămânem sus cât mai mult.

A fost o atmosferă frumoasă, clar, și un meci bun. Calitatea terenului a făcut să nu practicăm jocul obișnuit. Toate terenurile sunt proaste acum în Liga 1. E foarte greu să prestezi un joc de calitate.

Cred că sunt unii jucători care s-au bătut la locurile de sus. Nu-mi place asta cu lider deloc. Poate ar părea că fac pe modestul, dar nu-mi place ideea asta în sine, toți trebuie să fim lideri în teren și prin felul nostru de a fi. I-am certat și le-am spus că sunt mai nebun câteodată pe teren. Și Dinamo ne-a pus în dificultate”, a declarat jucătorul clujenilor.

Chipciu revine la naţională 

Alexandru Chipciu a fost convocat de Mircea Lucescu pentru jocurile cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor. 

”Nu știu care a fost ultimul meu meci la națională, ideea e că mai mereu am fost aproape. Discuțiile cu EURO, din ce se auzea... Nu pot să conștientizez. Mă voi revedea cu mulți dintre foștii mei coechipieri. Stanciu, Niță, jucători mai vechi, va fi foarte frumos. Vreau să ajut să facem performanță. Chiar dacă sună clișeic, poziția noastră din clasament a făcut ca selecționerul să se uite și la Universitatea Cluj. Nu știu de când n-a mai fost un jucător de aici la echipa națională”, a mai declarat fundașul lateral.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel