Superliga Romaniei Albion Rrahmani, mesaj de apreciere pentru tatăl său. "Toate succesele mele îţi aparţin"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Albion Rrahmani, atacantul lui FC Rapid, a transmis un mesaj tatălui său, pe reţelele de socializare.



"La mulți ani tată, mâna mea dreaptă. Îți mulțumesc pentru susținere, dăruire, educație și multe lecții față de mine, ești motivul pentru care sunt aici astăzi și voi continua să te fac mândru mereu. Toate aceste succese îți aparțin, niciodată nu ţi-ai pierdut încrederea în mine. Sunt foarte norocos să am un părinte ca tine în viața mea. Să nu îmbătrânești niciodată", a scris Albion Rrahmani pe Instagram. 

Albion Rrahmani nu ştie dacă rămâne la Rapid, dar vrea să dea 25 de goluri sezonul viitor 

"Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt.

Orice antrenor are filosofia proprie, știm că muncește din greu, se observă acest lucru. Îmi place de Neil Lennon deoarece joacă ofensiv, iar asta mă poate ajuta din postura de atacant.

Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel