Superliga Romaniei Albin Berisha, transferat de Petrolul Ploieşti la Hansa Rostock, în Germania

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul Albin Berisha a fost transferat la Hansa Rostock de la Petrolul Ploieşti. 



Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti l-a transferat definitiv pe atacantul kosvar Albin Berisha la formaţia Hansa Rostock, din eşalonul trei al Germaniei, anunţă, miercuri, gruparea prahoveană pe un site de socializare.

"FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Hansa Rostock pentru transferul definitiv al jucătorului Albin Berisha. Mulţumim şi mult succes în continuare!", se arată pe pagina oficială de Facebook a clubul ploieştean.

În vârstă de 23 de ani, Berisha a fost transferat de Petrolul la data de 5 februarie de la FC Ballkani, echipă cu care câştigase 2 titluri în Kosovo şi cu care participase în preliminariile Ligii Campionilor, ale Europa League şi în grupele Conference League.

Pentru Petrolul a evoluat în 17 meciuri şi a marcat 4 goluri.

În cariera sa de până acum, fotbalistul a mai evoluat pentru KF Laci (Albania), FC Besa (Kosovo) şi KF Liria (Kosovo), scrie Agerpres.

Petrolul Ploieşti se bate la playoff

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, 0-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 5-a a Superligii de fotbal.

Iulian Cristea (90+2) a ratat cea mai mare clară ocazie a oaspeţilor, lovitura sa de cap fiind respinsă de portarul Lukas Zima. Petrolul putea da lovitura la ultima fază, un contraatac supranumeric, dar Mario Bratu a centrat greşit în faţa porţii.

Petrolul a mai ratat prin Denis Radu (16), iar U prin Mamadou Thiam (27).

Universitatea Cluj rămâne neînvinsă, alături de Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi.

”Cred că avem o echipă bună, o să vedeți, eu spun că o să ne batem la play-off. Toate meciurile au fost echilibrate, mai puțin cel cu Dinamo, care trebuie uitat. Am demonstrat că nu suntem cum s-a spus la început, că o să ne batem la retrogradare”, a declarat Tudorie.

Petrolul a mai transferat un jucător

"Bun venit, Bogdan-Nicolae Marian!

Tânărul jucător Bogdan-Nicolae Marian (19 ani) a semnat, astăzi, un angajament valabil pentru următoarele două sezoane cu FC Petrolul Ploiești!

Născut la Baia Mare, Marian evolează pe postul de fundaș stânga și are junioratul făcut în Anglia, la academia clubului Watford. A mai jucat, sub formă de imprumut, la AFC Rushden&Diamonds, iar în vara anului 2023 s-a transferat în România, aflându-se, pe parcursul ultimului sezon, în lotul lui FC Voluntari”, a transmis Petrolul.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel