UEFA Euro 2024 Al doilea meci arbitrat de Istvan Kovacs la EURO 2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Arbitrul român a fost desemnat de UEFA pentru a conduce partida din a treia rundă a Campionatului European de fotbal găzduit de Germania.



Kovacs, „central” la Cehia - Turcia

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce de la centrul terenului partida dintre Cehia și Turcia. Românul a fost desemnat pentru a arbitra meciul programat miercuri, 26 iunie, începând cu ora 22:00, pe Volksparkstadion, din Hamburg.

Kovacs va fi ajutat de asistenții români Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Al patrulea oficial desemnat pentru duelul dintre cehi și turci este Espen Eskås (Norvegia), în timp ce asistentul video va fi Tomasz Kwiatkowski (Polonia).

Tot miercuri seară, echipa națională a României va evolua în ultimul meci din faza grupelor, în fața Slovaciei. Ultima partidă din cadrul acestei etape a competiției se va desfășura pe 26 iunie, începând cu ora 19:00, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, a cărui capacitate atinge 47.000 locuri.

România se află, în acest moment, pe prima poziție în grupa E, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina. Arbitrul desemnat să conducă partida dintre Slovacia și România este neamțul Daniel Siebert, ajutat de asistenții Jan Seidel și Rafael Foltyn. Al patrulea oficial va fi Felix Zwayer, pe când arbitrul video desemnat este Bastian Dankert.

Prima partidă arbitrată de Istvan Kovacs, plină de dramatism

Arbitrul român a fost desemnat să conducă și meciul dintre selecționatele Sloveniei şi Serbiei, meci încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), joi, 20 iunie, pe Football Arena din Munchen.

În acel meci, Serbia a egalat in extremis, prin Luka Jovic (90+6), după ce Slovenia a deschis scorul prin Zan Karnicnik (69). Slovenii au fost la doar câteva secunde de a obține prima victorie la EURO, însă, în cele din urmă, eforturile Serbiei de a egala au fost răsplătite.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel