Superliga Romaniei Agentul lui Alexandru Pop confirmă. Trei oferte refuzate pentru atacantul Oţelului

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: ascotelul.ro
Sursa: ascotelul.ro

Alexandru Pop putea pleca de la Oţelul Galaţi, însă toate cele trei oferte pentru el au fost refuzate, confirmă impresarului său. 



Rareş Pop, impresarul atacantului Alexandru Pop de la Oţelul Galaţi, confirmă că au fost refuzate trei oferte iarna trecută pentru el, iar în această vară nu s-a ajuns la un acord cu gălăţenii asupra sumei de transfer. 

"Pentru Alex Pop am avut trei oferte iarna trecută, pe care le-am refuzat după ce m-am sfătuit cu jucătorul. Vara aceasta au fost mai multe discuţii, dar nu ne-am apropiat de o sumă de transfer care să convină şi clubului. Pe Transfermarket există o cotă, dar mie nu îmi place să vorbesc despre sume, pentru că acestea pot fi diferite de la un campionat la altul. Undeva la jumătate de milion de euro este o sumă bună din punctul meu de vedere. Dar în afara perioadei de transferuri nu discutăm de lucrurile astea. Eu vreau ca jucătorii mei să fie concentraţi la ce au de făcut în perioada campionatului. 

El e un jucător interesant, a venit de la o echipă mică din Liga II, Unirea Dej, şi a avut un prim sezon fantastic în Liga I, din punctul meu de vedere. Aici e şi meritul lui Dorinel Munteanu, pentru că a fost singurul antrenor care i-a dat şansa lui Alex, venit din Liga II, să joace. Alex l-a răsplătit şi de asta mi se pare şi normal ca Oţelul Galaţi să aibă ceva de câştigat de pe urma lui la un transfer", a declarat Rareş Pop la Fanatik Superliga. 

Impresarul Cristian Cernodolea anunţa discuţii în Grecia pentru Pop în luna iunie 

"Alexandru Pop este reprezentat de Rareş Pop, este partenerul meu. Pop a avut două oferte în ianuarie. Una din Israel, dar din cauza situaţiei de acolo nu a luat-o jucătorul în considerare. De înţeles, şi nu cred că un agent poate acuza un jucător că nu vrea să meargă acolo. A mai fost o ofertă din spaţiul ex-sovietic. 

A fost şi există o discuţie în Grecia, acum, pentru Alex Pop. 

Problema la Alex Pop este că, deşi are 24 de ani şi are cifre foarte bune, a făcut un tur bun de campionat, dar după aia returul nu a mai fost la fel de bun. Şi mai avem şi aspectul că a venit din Liga 2, a făcut acest sezon foarte bun, iar cluburile se întreabă dacă Alex Pop va marca 10-12 goluri sezon de sezon sau este un jucător care un sezon sau două nu va mai avea randamentul ăsta", a declarat Cristian Cernodolea la GSP Live. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel