Superliga Romaniei Agenţii lui Boupendza fac lumină în cazul transferului la Rapid. O acuză pe Zamalek de "metode vicleneşti"

Data publicării:
Facebook Aaron Boupendza
Facebook Aaron Boupendza

Aaron Boupendza este în drum spre România pentru a semna cu FC Rapid, aşa cum şi Marius Şumudică, dar şi Victor Angelescu au confirmat deja. Chiar dacă cei de la Zamalek au anunţat că jucătorul este al lor, agenţii lui Boupendza spun că în niciun caz nu s-a semnat vreun contract cu echipa din Egipt. 



Agenţia franceză VV Consulting, care îl reprezintă pe Aaron Boupendza, a confirmat pentru presa egipteană "jucătorul nu va ajunge în Egipt sub nicio formă. Nu a fost niciun acord de transfer între cele două părţi. Procentajul pentru finalizarea unui astfel de transfer este foarte mic, mai ales după discuţiile cu cei de la Zamalek din ultimele ore". 

Ba mai mult, impresarii lui Boupendza spun că acesta a "semnat o înţelegere necontractuală cu Zamalek. Cardul internaţional a ajuns la Zamalek doar pentru că aceştia au trimis acea înţelegere la Federaţia de Fotbal din SUA. Zamalek a folosit metode vicleneşti pentru a-l semna pe jucător şi a ignorat complet compania de impresariat care îl reprezintă, afirmând că aceştia sunt responsabili doar pentru a-i face lui publicitate". 

De asemenea, impresarii lui Boupendza spun că au fost surprinşi de informaţia conform căreia Zamalek i-ar fi trimis bilete de avion lui Boupendza, pentru că acestea nu au ajuns la ei. 

Victor Angelescu spune că fotbalistul şi agentul zic că nu au semnat nimic 

"Eu vă spun ceea ce ştim noi. El nu a semnat niciun contract cu Zamalek. Noi am negociat cu el, avem totul agreat, aşteptăm ca jucătorul să îşi ia viza şi să ajungă în România. Mai multe de atât nu ştim. Nu a semnat încă cu noi. Ce pot spune este că el şi agentul ne spun că nu au semnat nimic cu cei de la Zamalek. Eu ştiu că el e decis să vină aici, îl aşteptăm. Când va semna contractul, va deveni jucătorul nostru. Dacă se răzgândeşte, nu avem ce face. 

Apropo de prima de instalare de care s-a scris, 800.000 euro, e falsă. Nu avem cum să plătim aşa ceva, nu are nicio legătură cu realitatea. Plătim o primă de instalare, evident, pentru că vine liber de contract, dar e departe de suma de 800.000 euro care s-a vehiculat. E normal ca unui jucător bun care vine liber de contract să îi plăteşti o sumă de instalare, pentru că nu ai costuri de achiziţie. Dar în niciun caz nu plătim 800.000 euro", a explicat Victor Angelescu. 

Marius Şumudică, motivul pentru care Boupendza a ales Rapidul 

"Pașaportul lui este la Ambasada României din Nigeria. Urmează să perfecteze actele cu clubul nostru.”„Mi s-a blocat WhatsApp-ul. Zeci de agenți, ziariști sau impresari din Turcia, Egipt și Arabia Saudită mi-au scris. Un club din Egipt l-a prezentat, dar băiatul nu semnase niciun contract! În momentul de față se află în Nigeria, unde trebuie să ia viza Schengen ca să intre în țară.Va ajunge în România într-o zi sau două, după care va intra în aceleași proceduri. Se vor depune actele și vom aștepta viza și permisul de muncă. E o formalitate, sunt convins, țin legătura cu el zi de zi.

Primește amenințări din partea egiptenilor, că și-ar fi dat cuvântul, că i-ar fi luat bilete de avion. Pașaportul lui este la Ambasada României din Nigeria. Urmează să perfecteze actele cu clubul nostru.Este unul dintre cei mai mari atacanți care vor ajunge în România vreodată. A refuzat o ofertă dublă, extraordinară din Egipt. Zamalek e ca un Real Madrid al Africii", a declarat Marius Şumudică despre Boupendza

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel