Superliga Romaniei Africanul achiziționat de Dinamo a fost împrumutat în Liga 3

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Clubul de fotbal Dinamo București a anunțat cooptarea unui jucător nigerian, pe care l-a împrumutat unei echipe din a treia divizie.



Ahmed Bala Ahmed, împrumutat la CS Tunari

Clubul de fotbal Dinamo București a anunțat, marți, pe rețelele sociale, transferul lui Ahmed Bala Ahmed, mijlocaș nigerian în vârstă de 19 ani pe care l-a cedat imediat sub formă de împrumut la CS Tunari, gruparea din al treilea eșalon.

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Ahmed Bala Ahmed (19). Printre calitățile care l-au adus în atenția clubului nostru se numără viteza și controlul foarte bun al mingii”, a scris gruparea bucureșteană pe pagina oficială de Facebook.

Ahmed a fost selectat de reprezentanții departamentului de scouting în cadrul unui turneu organizat în Abuja, Nigeria. Fotbalistul joacă pe postul de mijlocaș de bandă, atât dreapta, cât și stânga.

Jucătorul nigerian va evolua sub formă de împrumut la CS Tunari (Liga a III-a), acolo unde se află alți tineri dinamoviști, precum Darius Gavrilă și Alex Serafim.

Negoiță, explicații privind revenirea ca sponsor al echipei

Ionuț Negoiță sponsorizează din nou clubul de fotbal Dinamo, după ce în trecut a fost principalul finanțator al echipei.

„Trebuie să recunosc că fotbalul mi-a consumat pe lângă resursa financiară și timpul. Am dat 80-90% din timpul meu fotbalului, iar afacerile le-am lăsat pe locul 2. De când am revenit și mi-am alocat aproape tot timpul afacerilor s-a văzut. Am reinventat lucruri, am dus lucrurile la un alt nivel și din punct de vedere al profitabilității stau mult mai bine.

Timpul și nervii mi i-a mâncat. E foarte diferit. Una este să ai un club de anvergura lui Dinamo pe care să îl finanțezi și să te ocupi. Îmi place fotbalul, sunt suporter Dinamo și mă bucur să pot susține clubul în calitate de sponsor, de partener de marketing. E clubul meu de suflet, dar îmi e mult mai simplu fără toată încărcătura.

Înainte să preiau Dinamo, la care am fost acționar 8 ani, am fost sponsor 3-4 ani. A venit cumva natural. Nu a fost greu să iau decizia. Ei mi-au propus iar eu au fost deschis să dau curs acestei propuneri.

Dinamo arată bine, surprinzător de bine. Sunt foarte încântat de modul în care s-au prezentat până acum. Sper să o țină tot așa. Să țină nivelul sus până la finalul campionatului”, a declarat Ionuț Negoiță pentru iAmSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel