UEFA Euro 2024 Adrian Rus, declaraţie tare înainte de România - Belgia. "Cotele adversarilor nu ne impresionează". Atuul naţionalei

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fundaşul Adrian Rus spune, înainte de România - Belgia, că tricolorii nu sunt deloc impresionaţi de cât valorează fotbaliştii belgieni. 



România înfruntă Belgia la EURO 2024 sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00. În primul meci, tricolorii au învins Ucraina cu 3-0, în timp ce Belgia a cedat în faţa Slovaciei, scor 0-1. 

"Fotbalul este imprevizibil, iar cotele de milioane nu contează, pentru că echipa naţională are suflet mare. Şi până acum România a avut curaj, asta ne-a cerut şi selecţionerul înainte să intrăm pe teren, să avem curaj, încredere, să fim echilibraţi, să ne ajutăm unii pe alţii, şi că vom ieşi victorioşi. 

Are dânsul mai multe citate motivaţionale ca să zic aşa, dar fraza pe care mi-o amintesc, şi mi-au dat şi lacrimile când am ieşit din vestiar, după încălzire, a fost că meciul e deja câştigat în tribune, iar acum urmează să îl câştigăm şi pe teren. După ce am ieşit de pe teren, la final, nu mai ştiu dacă a vorbit mister. Eu am mers să îmi văd soţia, că a venit şi ea la meci. Ne-a felicitat, era bucuros. Astăzi, înainte de antrenament, ne-a spus să fim echilibraţi, pentru că povestea trebuie să continue", a declarat Adrian Rus pentru FRF TV. 

"Ne-a spus mereu să punem suflet, orice am face. Iar noi, jucătorii, punem mult suflet în ceea ce facem. Iar asta se vede pe teren. S-au schimbat generaţiile, pot să spun aşa. Stanciu, căpitanul nostru, a făcut o conexiune incredibilă între generaţia mai tânără şi el şi Alibec, care au mai fost la un EURO. Ne bucurăm mult că a reuşit să ne unească aşa. 

Ne încurajează de fiecare dată, când avem un moment mai greu ne adună în camera de şedinţe şi vorbeşte cu noi. Înainte să venim aici, am avut o şedinţă după cele două meciuri amicale. Nu am câştigat, dar nu pot spune că am jucat foarte prost. Sunt meciuri şi meciuri, nu seamănă unul cu altul. Dar când intrăm pe teren ne dorim victoria şi vrem să îi bucurăm pe suporterii români", a mai declarat Rus. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel