Fotbal Adrian Porumboiu recunoaște erorile făcute la FC Vaslui: „Am greșit la antrenori, am schimbat des...”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul arbitru român a explicat greșelile pe care le-a făcut în perioada în care ocupa funcția de conducător al clubului de fotbal FC Vaslui.



Adrian Porumboiu a dezvăluit mai multe detalii despre perioada în care ocupa funcția de conducător al clubului de fotbal FC Vaslui, dar și despre implicarea sa directă în privința echipei.

Adrian Porumboiu: „Am schimbat un papagal cu alt papagal”

Întrebat care a fost cea mai mare eroare făcută din funcția de conducător al clubului, Adrian Porumboiu a răspuns: „Am făcut multe, multe, multe de tot, vai de mine! Am greșit la antrenori, am schimbat des, am fost... Am schimbat directorii sportivii, am schimbat un papagal cu alt papagal și am adus a treia... era să spun cioară, dar nu mai spun nici măcar treaba asta. 

Am făcut greșeli mari și probabil că ce mi s-a întâmplat am meritat, că n-am luat cele mai bune decizii. De două ori, da (n.r. - a greșit când s-a băgat peste antrenori), tot timpul, nu (n.r - râde)”, a declarat Adrian Porumboiu.

„Mi-am cerut scuze...”

Adrian Porumboiu a răspuns și la ideea implicării sale la nivelul băncii tehnice. Acesta a recunoscut că și-a dorit, inițial, să devină antrenor, înainte de a fi unul dintre cei mai importanți arbitri români.

„Cred că a plecat de la... Visul meu inițial a fost să mă fac antrenor și s-a trezit în mine ceva din visul respectiv și m-am băgat. Atunci când am greșit, mi-am cerut scuze și au fost două situații. În rest, nu. Aveam o relație de bun simț, niciunui antrenor nu i-am pus în pericol personalitatea. 

Am avut discuții și cu toți am ajuns la aceeași regulă. Discutam despre meci și aveam rugămintea să discutăm dacă erau preferințe la jucători, dar cu decență. Nu am intrat vreodată să țip, să întreb de ce nu se face. Nu! Am avut un singur antrenor prin Divizia C, pe care la pauză l-am schimbat (n.r. - râde)”, a mai spus Adrian Porumboiu, potrivit orangesport.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel