UEFA Euro 2024 Adrian Porumboiu a explicat de ce România are parte de arbitraje corecte

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Porumboiu observă că România nu mai este "ciupită" la arbitraj în ultimii ani şi spune că meritul este al lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. 



”Poziţia mea față de Răzvan Burleanu e total schimbată, e schimbată de evoluția din punct de vedere al managementului. Uitaţi-vă, e membru în comisia FIFA, în comisia UEFA, e o persoană care contează. Nu mai suntem ciupiţi de arbitri, pentru că totuşi are o forţă la nivelul conducerii FIFA şi UEFA.

Au spus-o alţii mai deştepţi ca mine, că numai boul e consecvent, aşa că, nefiind bou, mă pot adapta la condiţiile actuale şi am o părere excelentă acum despre actuala Federaţie.

Am toată admiraţia faţă de ce fac oamenii ăştia la Federaţie, fără să am niciun fel de relaţie. Am băut o cafea cu el (n.r. - Burleanu) în birou, i-am spus că nu o să fie (n.r. - preşedinte la FRF), timpul a demonstrat că el este şi văd că e la o scară destul de ridicată.

Să fi în comisia FIFA, nu ştiu dacă am avut un român acolo. Să fi în comisia UEFA, au mai fost dar nu la nivelul lui. Omul merită şi vor veni şi rezultatele şi mă bucur pentru rezultatele care o să apară”, a declarat Adrian Porumboiu, la Prima Sport.

România a câştigat primul meci de la EURO 2024, contra Ucrainei, scor 3-0, şi l-a pierdut pe al doilea, scor 2-0, contra Belgiei. Tricolorii mai au de înfruntat Slovacia în grupa E de la EURO 2024 şi au nevoie de un rezultat de egaltiate pentru a fi siguri de calificarea în optimile de finală. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel