Fotbal Adrian Pitu, mesaj sincer. E ceva hibrid cu Steaua. Unde e? Joci cu Dumbrăviţa, aţi înnebunit?

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook CSA Steaua
Facebook CSA Steaua

Adrian Pitu, fostul mijlocaş al Stelei Bucureşti, a vorbit despre CSA Steaua, dar şi despre noul stadion Ghencea, în cadrul unui podcast. 



"Ştii cum e cu CSA Steaua? E ca şi cum ai fi la atletism, alergi singur şi termini pe locul al doilea. Poţi asta la atletism? Nu. Dar la fotbal se poate. Uite, Opriţa. E un antrenor care a promovat cu multe echipe şi e singurul care se oftică că nu se poate legal. Ce le spui oamenilor ăia la începutul sezonului? Ce să zic, e ca în desenele animate. 

Eu am fost la deschiderea stadionului Ghencea. E frumos, după părerea mea e cel mai frumos. Am ajuns acolo, m-am întâlnit cu Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu afară. Ăia de la intrare nu ştiau pe nimeni, nici pe Dan Petrescu. Dacă venea vreun general, erau toţi drepţi. L-am văzut pe Ogăraru şi am intrat, dar când să intru la VIP, unde era nea Piţi, ăla de la pază direct cu "Vă rog frumos, nu aveţi voie!". 

Şi a ieşit Lăcătuş şi i-a luat la... "Băăă, aţi luat-o razna, vedeţi-vă de treaba voastră". Ăia nu aveau nicio treabă. Cum să spun, e ceva hibrid cu Steaua. Steaua a fost al doilea brand al României după Borsec. Dar unde e? Joci în Liga a II-a, a III-a, cu Dumbrăviţa? Voi aţi înnebunit?", a declarat Adrian Pitu la Vreau să ştiu. 

"Fără spectatori, e zero"

În plus, întrebat dacă a mai avut aceleaşi senzaţii pe stadionul Ghencea ca atunci când era jucător, Adrian Pitu a spus că "nu, niciodată. Pe stadionul ăla simţeai presiunea. Dacă veneai de la discotecă, alergai două meciuri încontinuu. Se ridica părul pe tine. Şi la Craiova am prins cu 50.000 de oameni pe stadion. E altfel. Ăştia mureau pentru fotbal şi transmiteau jucătorilor. Oamenii care erau la Steaua, la Craiova, erau lângă jucători, simţeai asta. Am jucat şi fără spectatori şi ziceam că suntem la mama în sufragerie. Fără spectatori, e zero fotbalul!". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal





pixel