Superliga Romaniei Adrian Mutu, tot mai aproape de revenirea în Superliga. „Confirm după ce vorbesc cu el”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul Adrian Mutu este liber de contract, după ce s-a despărțit de clubul CFR Cluj, în luna aprilie.



După plecarea inopinată a portughezului Tony da Silva de pe banca tehnică a celor de la Poli Iași, oficialii caută înlocuitor.

Cornel Șfaițer: „Vreau să fie un antrenor care să aibă continuitate”

Președintele celor de la Poli Iași, Cornel Șfaițer, a vorbit despre faptul că Adrian Mutu este luat în calcul pentru a conduce banca tehnică a ieșenilor, după ce portughezul Tony da Silva a decis să demisioneze.

„Nu vă ascund faptul că am doi antrenori care sunt pe listă. Până după amiază vom lua o decizie, cel mai probabil. O să decid în cursul zilei de astăzi. Nu am vorbit încă cu ei. O să merg pe ideea de punct ochit, punct lovit.

(n.r. Este Adrian Mutu o variantă?) Nu vreau să auziți de la mine prima dată. Confirm după ce vorbesc cu el. În momentul în care voi purta negocieri, vă voi putea spune. Nu vreau să dau nume în acest moment, dar în cursul acestei după-amieze o să vorbesc personal.

Vreau să fie un antrenor care să aibă continuitate. Vreau să ne îndeplinim obiectivele. Ne gândim și la cupă, nu doar la campionat”, a declarat Cornel Șfaițer, la Fanatik Superliga.

Adrian Mutu este liber de contract de la demisia din aprilie, de la CFR Cluj. Antrenorul nu a putut să continue la clubul ardelean, după ce a suferit o înfrângere dureroasă, scor 0-4 cu divizionara secundă, Corvinul Hunedoara. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” și echipa moldoveană vor ajunge la un acord.

„Am insistat un pic să rămână. El nu a vrut”

Șfaițer a mai declarat că a insistat ca portughezul să rămână la echipă, mai ales că acesta era în continuare susținut de oficialii clubului.

„A fost decizia lui Tony aseară. M-a luat prin surprindere un pic. Trebuie să iau o decizie corectă, înțeleaptă, să avem un antrenor care să rămână până la finalul campionatului.

M-a luat prin surprindere pentru că noi am discutat duminică, luni, marți. Miercuri am vorbit la stadion. A fost o discuție bărbătească. A fost decizia doar a lui. Am insistat un pic să rămână. El nu a vrut. Jocul modest de la Sibiu a fost de vină. Nu pot să intru în amănunte. Vedem. Încă nu am luat o decizie, mâine s-ar putea.

Au rămas două persoane din staff-ul său, secundul și preparatorul fizic. Tony e în Iași, va pleca sâmbătă. Nu am nimic concret. Când sun pe cineva, încerc să rezolv din prima.”, a mai spus Cornel Șfaițer, la emisiunea Liga Digi Sport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel