Superliga Romaniei Adrian Mutu nu crede că există "omenii" în fotbalul românesc. Laude pentru ce a făcut Dan Petrescu la CFR Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a anunţat, luni seară, că nu şi-ar dori ca Hermannstadt să intre în playoff, de frica unor "omenii" pe care le-ar putea face sibienii cu rivalii roş-albaştrilor la titlu, FC Rapid. Adrian Mutu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost şi el chestionat despre acest subiect. 



"Așa am simțit de când m-am apucat de această meserie, că toate meciurile se joacă pe teren. Sunt îngrijorat de noi și de celelalte echipe, în sensul că va fi un play-off greu, dur, știu cum sunt meciurile din play-off, n-ai timp să respiri, sunt meciuri tari și trebuie să ai lotul valid medical, și după aceea să ai norocul să fii în formă bună”, a precizat Mutu, pentru GSP.

Ce a declarat Gigi Becali 

"Joacă foarte bine ... (n.r. Rapid). Ce spune lumea. Eu văd altceva. Joacă foarte bine Rapidul... Stau eu să comentez ce joacă Rapidul. Suntem foarte valoroși față de ei. Au avut 5 victorii că... Nu are rost acum. Nu de arbitraj, alea trei puncte cu Mititelu, prostiile alea, cu Dinamo tot așa, bravo lor.

Nu știu eu, nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie nu mă bag eu. Nu am spus așa ceva. Eu nu o interpretez. Mulți au vorbit de omenie. Eu zic că nu mai există omenie. Eu nu cred. Eu râd când zic ei.

Toți vor să joace în play-off. Eu văd 7 puncte distanță. FCSB lider detașat. Și ce, patru puncte nu sunt de ajuns? Noi, la final, dacă rămâne așa. Noi jucăm cu locul 6 și 5, probabil mai slabe.

Voiam să fie Hermannstadt. Dar nu mai vreau. Alții zic, eu nu zic așa ceva. Dacă e ce zic ăia ... Dar eu nu zic. Dacă e ca ăia (n.r. omenie la Rapid - Hermannstadt). ... Poate că eu sunt fraier, nu știu acum. Nu are rost să discutăm despre asta pentru că nu are rost.

Eu am spus asta pentru că mi-a plăcut cuvântul omenie, un nou termen. Dar în play-off e posibil să fie omenie. Dacă ești locul 5 sau 6 în play-off, la ce să mai tragi. Eu aș vrea Mititelu, că el nu face omenie cu nimeni. Nici Sepsi nu face omenie. Sepsi și U Cluj vreau, că nu fac omenie. Au demonstrat oamenii că nu fac omenie (n.r cei de la Sepsi), a afirmat Becali, printre altele, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Adrian Mutu l-a lăudat pe Dan Petrescu pentru munca depusă la CFR Cluj 

"Se simte presiunea play-off-ului. Întotdeauna CFR a avut presiune, în ultimii ani a fost candidată la titlu, cred că va fi un play-off dificil pentru toată lumea. CFR, prin ADN te obligă, e o echipă care a câștigat titluri și care aspiră în fiecare sezon la titlu, e o presiune constructivă care mă menține motivat, concentrat și cu chef de muncă.

Dan Petrescu a făcut o treabă extraordinară aici, este un ciclu frumos, dar un ciclu care s-a terminat, plin de trofee, plin de lucruri frumoase, inclusiv pentru noi, românii, pentru că ne-a reprezentat și în Europa. 

Eu încerc să continuăm acest spirit și să formăm o nouă echipă, sperăm să continuăm pe aceeași linie și să fim din ce în ce mai buni”, a mai spus Adrian Mutu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel