Superliga Romaniei Adrian Mutu, minţit de Neluţu Varga. "Nu mi-a spus adevărul. Nu am ştiut ce era la club"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Invitat la podcastul iAmSport.ro, Adrian Mutu a spus de ce a plecat de la CFR Cluj, dar a şi menţionat că patronul clubului, Neluţu Varga, cu care era într-o relaţie apropiată înainte de a semna cu CFR, nu i-a spus adevărul despre ce se întâmplă la club. 



"De ce ai venit la CFR Cluj? Tot fotbalul românesc ştia că CFR Cluj, în ciuda faptului că avea o aparentă stabilitate financiară, are un patron extrem de capricios. O ştiam eu, o ştiu şi cei mai începători reporteri din România. Şi n-ai ştiut tu? Care erai şi într-o relaţie apropiată cu Neluţu Varga", a punctat Costin Ştucan. 

"Mă credeţi că eu nu ştiam situaţia de la CFR Cluj? Eu ştiam că pot fi probleme la orice echipă, dar nu mă aşteptam să găsesc ce am găsit acolo. Dar spun sincer că nu ştiam, cu toate că aveam o relaţie bună cu Neluţu Varga. Nu mi-a spus adevărul. Nu regret că am fost la CFR, pentru că cifrele nu mint. Când ai 1,8 puncte pe meci, e o statistică extraordinară. Voiam să văd cum e în România la o echipă mai mare decât Rapid, la nivel de performanţă. Pentru că CFR a câştigat trofee, ştim asta. Dar nu am avut condiţiile necesare pentru a face performanţă. Speram să fie în următorul sezon, dar nu a mai fost cazul, pentru că am plecat de acolo din anumite considerente pe care nu vreau să le vorbesc. Pentru mine rămâne doar partea fotbalistică, ce am făcut eu ca antrenor. Restul nu mai contează, nici măcar nu mai există", a declarat Adrian Mutu la podcastul iAmSport. 

Înfrângerea cu Corvinul în Cupa României a pus capac

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj după meciul din sferturile Cupei României, pierdut la Hunedoara, cu Corvinul, scor 4-0. 

Întrebat cum va fi influenţat în continuare de experienţa de la CFR Cluj, Adrian Mutu a spus că "din acest aspect, m-a şi ajutat. Pentru că nu m-am gândit la aceste lucruri. M-am gândit doar profesional. Dar de acum mă voi uita şi la alte aspecte. Chiar mă voi gândi serios la ce am învăţat din asta. Dezamăgirea, în primul rând, a fost mare, mai ales faţă de rezultatul din Cupa României. Iar într-un cumul cu alte situaţii, am renunţat. Am renunţat şi pentru că am orgoliu şi nu pot fi învins de o echipă de Liga II, chiar dacă nu au furat nimic. Îi felicit, chiar ne-au bătut. Lăsând la o parte cartonaşe roşii, accidentări, etc. Noi eram CFR şi trebuia să câştigăm meciul sau să îl ducem la penalty-uri într-un mod corespunzător, cum se aştepta lumea de la noi. Când clubul nu mă susţine pentru anumite decizii, înseamnă că nu am ce căuta acolo". 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel