Superliga Romaniei Adrian Mutu laudă Oţelul, dar îl înţeapă pe Dorinel Munteanu şi aşteaptă replica de la antrenorul gălăţenilor

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Adrian Mutu, cel mai bun marcator al echipei naţionale alături de Gheorghe Hagi (35 de goluri) îi spune lui Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat român din istorie şi antrenorul Oţelului Galaţi, că trebuie să îşi revizuiască atitudinea, după scandalul provocat de momentul cu David Maftei de la meciul cu Dinamo, când l-a tras pe jucător de guler. 



"Am văzut toate declaraţiile pe subiect, tot ce se petrece în jurul lui Dorinel. Eu cred că faza aia cu David Maftei nu e aşa gravă. Şi nu ar fi luat aşa mare amploare dacă Dorinel ar fi avut alt dialog după meci. Depinde şi cum se poziţionează antrenorul la o astfel de fază. Unde cred eu că greşeşte, şi asta fără să îi dau sfaturi pentru că am văzut că este foarte rigid când cineva vorbeşte de el, e faptul că se ceartă cu toată lumea. Are timp să răspundă tuturor analiştilor care vorbesc de el. Mă mir când are timp să afle tot, să se uite la tot, şi după meci răspunde tuturor. 

M-a surprins că a spus că nu este prieten cu Generaţia de Aur. 

Eu cred că ar trebui să îşi revizuiască puţin atitudinea şi comportamentul faţă de toată lumea. Să fie mai diplomat. Face o treabă foarte bună la Galaţi. Era printre echipele care ne gândeam că vor retrograda anul trecut. Dar iată că Dorinel a reuşit să schimbe faţa echipei. E o echipă incomodă, arţăgoasă, care munceşte pentru fiecare punct. Nu te lasă să joci. Este o echipă enervantă din toate punctele de vedere. 

Dorinel era la fel. Un muncitor, un jucător de calitate cu un stâng de calitate, dar un luptător. Ceea ce strică imaginea acestei poveşti frumoase care e Oţelul este atitudinea şi nervul lui Dorinel, care se ceartă cu toată lumea. Am văzut şi cum s-a luat de Florin Bratu, făcându-l Don Juan. Sunt curios cum o să mă facă şi pe mine acum. Abia aştept să îmi dea o replică, mai ales că a avut contre cu mine în trecut. Cu toate că ar trebui să îşi vadă de treaba lui. 

Nu ştiu ce are, cu cine are sau de ce crede că lumea nu îl apreciază. Nu este cazul. Eu îi apreciez munca de acolo, ştiu că nu e uşor. Ce nu apreciez sunt derapajele astea, mai ales la foşti colegi de generaţie. Păcat de asta. Ar fi trebuit să se concentreze mai mult pe ce are de făcut la Oţelul", a declarat Adrian Mutu la Fanatik. 

Oţelul Galaţi este singura echipă neînvinsă în campionat. După 10 etape, elevii lui Dorinel Munteanu au 6 remize şi 4 victorii, dar şi un meci mai puţin disputat, după ce partida cu CFR Cluj a fost amânată. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel