Fotbal international Adrian Mutu, comentarii despre acuzația de viol a lui Kylian Mbappe. Detaliile „Briliantului” despre o întâmplare asemănătoare

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fostul internațional român a discutat despre acuzațiile de viol aduse starului francez Kylian Mbappe.



Fotbalistul francez a fost acuzat de viol în Suedia, țară unde a petrecut câteva zile săptămâna trecută. El s-a declarat victima unui „fake news” în cursul zilei de luni, ca urmare a unui articol publicat de un alt cotidian suedez, Aftonbladet, care a avansat chiar deschiderea unei anchete pentru viol, fără să menționeze însă persoana vizată.

„FAKE NEWS!!!!”, a reacționat jucătorul echipei Real Madrid pe rețeaua de socializare X, stabilind o legătură între articolul din Aftonbladet și audierea sa programată marți în fața Comisiei mixte de contestații a Ligii de fotbal profesionist din Franța (LFP), după apelul clubului parizian obligat de Ligă să-i plătească lui Mbappe suma de 55 de milioane de euro provenită din salarii neplătite și alte prime pe care le reclamă fosta sa vedetă.

Conform Aftonbladet, Mbappe se afla joia trecută alături de un grup de persoane la restaurantul Chez Jolie, un local din capitala Suediei, înainte de a se deplasa la clubul V, unde s-a întâlnit cu alte persoane. Violul ar fi fost comis joi seara în centrul Stockholm-ului, conform unei plângeri pe care Aftonbladet susține că a consultat-o: „Poliția s-a sesizat de această plângere sâmbătă, după ce femeia ar fi primit îngrijiri”, a adăugat Aftonbladet.

„O anchetă este în curs pentru o faptă care a fost semnalată pe 10 octombrie în centrul orașului Stockholm”, a declarat, la rândul său, pentru AFP procurorul responsabil cu acest caz, fără să ofere detalii suplimentare.

Fostul internațional Adrian Mutu nu crede acțiunile de care este acuzat Mbappe, spunând că informațiile apărute în presă în ultima săptămână sunt doar niște „minciuni gogonate”. Mai mult decât atât, „Briliantul” a povestit că un lucru asemănător i s-a întâmplat chiar lui, în perioada în care juca în țara noastră.

„Mi s-a întâmplat și mie în urmă cu 20 de ani prin România”

„Nu cred că este adevărat, mi se pare o invenție gogonată a celor din Suedia. Să apară și ei, au vrut să-și facă cunoscută fițuica pe care o au. Probabil avocații lui Mbappe vor lua măsuri și îi vor ataca pe ăștia. 

În unele poze am văzut că era și mama lui, nu știu ce căuta el în Stockholm. Dacă mă duc să mă distrez, mă duc la Milano, nu poți la Paris că te cunosc, dar te duci la Londra. Poate a avut sponsorii sau un doctor acolo, nu știu.

M-am și gândit ce căuta el la Stockholm, temperatura e extraordinară, e aproape de îngheț. Eu nu cred că e adevărat și dacă a cunoscut o fată nu cred că s-a dus sub amenințări cu Mbappe, sunt niște minciuni gogonate.

Mi s-a întâmplat și mie în urmă cu 20 de ani prin România. Dacă eram singur și dădeam un mesaj unei fete eram în ziar, așa se întâmplă și în cazul lor. Pe mine nu mă interesa, dacă primeam un apropo de genul ăsta nu îmi păsa de nimic fiind single.

Nu aș face niciodată așa dacă aș fi în locul lor. I s-a întâmplat lui Cristiano Ronaldo și lui Dani Alves, acolo chiar a fost ceva. Când ajungi să fii Mbappe trebuie să ai mare grijă pe cine bagi înseamă, din păcate, faima te obligă să faci niște sacrificii și te limitează în multe lucruri”, a declarat Adi Mutu, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel