Superliga Romaniei Adrian Mutu a recunoscut că a plecat de la Rapid pentru bani. "Nu a fost un lucru planificat. E o echipă bună şi am lăsat-o aşa"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

În vara anului 2023, Adrian Mutu se despărţea de Rapid Bucureşti, cu doar o săptămână înainte de începerea campionatului, pentru a semna cu Neftchi Baku, în Azerbaidjan. Aventura la azeri s-a dovedit a fi una lipsită de succes, Mutu fiind concediat de acolo înainte de Crăciun. 



La jumătate de an de la despărţirea de giuleşteni, Mutu a recunoscut că a făcut această alegere pentru bani. 

”În viață se fac alegeri. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună la Rapid. Am fost în play-off. Cred că m-am despărțit foarte ok. Ar trebui să se mândrească. Sunt primul antrenor pe care l-au vândut în ultimii 20 de ani. La nivel de ce jucători mi-am dorit, Rapid nu mi-a adus aproape tot.

Rapid e o echipă bună și am lăsat-o așa. Nu a fost un lucru planificat. A fost vorba de oportunitatea financiară. Eu am avut o discuție cu cei din conducere. Am pus împreună umărul la ceea ce pretinde Rapid în ziua de astăzi!

Rapidul face niște pași normali. Este o creștere normală. Atât s-a putut la momentul respectiv. A fost o creștere de la faptul că au jucat în play-out și după în play-off. Au fost făcute și investiții. A venit și Dugandzic, care a fost golgheter.

Și anul acesta la fel. Va ajunge cât mai sus, acolo unde îi este locul. Îmi place Rapid. Nu pot să spun ce nu funcționează pentru că nu îmi place să critic staff-ul tehnic. Declarațiile mele se pot interpreta și nu vreau să deranjez antrenorul, precum au făcut-o alții când eram acolo”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Mutu ar vrea să o antreneze pe CFR Cluj, dar nu vrea să fie "sperietoarea antrenorilor" 

"CFR e o echipă care m-ar interesa, pentru că e una care câștigă campionate. Vreau să merg la una care poate să îmi pună în valoare calitățile și eu să pot să am succes cu acea echipă.

E foarte greu să ai o echipă care nu concurează la un nivel la care tu vrei. Eu știu cum e, am fost și la echipă mică și la echipă mare.

Da, e adevărat (n.r. că Ioan Varga l-a dorit de mai multe ori). Cred că, dacă mă dorește cu adevărat, pune mâna pe telefon și mă sună. Știe numărul meu.

I-am mai transmis cândva că, dacă vrea ca eu să fiu sperietoarea tuturor antrenorilor de la CFR, nu prea e ok", a răspuns Mutu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel