Fotbal Adrian Mititelu spune lucrurilor pe nume. Ce se întâmplă cu Marius Croitoru la FC U Craiova

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC U Craiova 1948 are două egaluri, două victorii şi o înfrângere în primele 5 etape ale Ligii II, iar în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri cu privire la demiterea lui Marius Croitoru de la cârma echipei. 



În etapa a V-a, U Craiova 1948 a remizat, scor 0-0, în deplasare, cu Steaua Bucureşti, şi a ajuns pe locul 8 în clasament, la 7 puncte distanţă de liderul Csikszereda. Cu toate astea, Adrian Mititelu dă asigurări că postul lui Croitoru nu este în pericol. 

"Informațiile (intoxicarile) apărute în media, în legătură cu asa zisa iminentă demitere a antrenorului principal Marius Croitoru sunt doar dezinformări caracteristice unui segment de presă, preocupat de invenții și răutăți.

Nu a existat și nu există astfel de intenție din partea clubului. Mai mult, avem încredere în munca depusă de antrenorul Croitoru și suntem încrezători că ne vom realiza obiectivul propus", a scris Adrian Mititelu pe Facebook. 

Oltenii au mai realizat un transfer 

"Bine ai revenit, Alexandru Raicea!

Alexandru Raicea a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an cu FCU 1948.

Jucătorul craiovean evoluează pe postul de mijlocaș.

În trecut, Alexandru a jucat la FCU 1948, CS Mioveni, CSC Șelimbăr, Viitorul Târgu-Jiu și Unirea Alba Iulia.

Alexandru Raicea are în palmares titlul de campion al Ligii a-II-a cu FCU 1948 cu care a obținut promovarea în sezonul 2020/2021.

Alexandru are 27 de ani și este jucător de picior drept.

Alexandru Raicea va evolua în tricoul cu numărul 17.

Mult succes, Alexandru Raicea! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948", transmit oltenii pe Facebook.

Csikszereda, lider autoritar în Liga 2

FK Csikszereda Miercurea Ciuc a învins-o pe Metalul Buzău cu scorul de 4-2, marţi, pe teren propriu, astfel că este singura echipă cu victorii pe linie în Ligii a II-a de fotbal după cinci etape.

Babati şi Jebari au marcat duble pentru harghiteni, în timp ce golurile buzoienilor au fost reuşite de Adrian Moldovan şi de Alberto Olaru, scrie Agerpres.

Cum a văzut Croitoru meciul cu Steaua 

”Un meci viu. Un meci disputat. Chiar dacă a fost la final o remiză, eu cred că a fost un meci cu ocazii, care a plăcut tuturor. Singurul lucru care ne-a lipsit a fost golul. Am dinamică bună și posesie. Am dominat Steaua, în special în repriza a doua.

În prima repriză, un plus pentru ei. Am ratat oportunitatea să marcăm, când a scăpat Abbey singur cu portarul. E un punct muncit, totuși. 

Pentru noi este ceva nou să fim în Liga 2. Cel puțin pentru mine. Nu este ușor să joci rolul de favorită împotriva la orice echipă. Sunt niște lucruri pe care trebuie să ți le asumi, și ca jucător, și ca antrenor. 

O să îl avem și pe Răduț, în momentul când o sa fie 100% din punct de vedere fizic. După această pauză de la echipa națională, o să îl vedeți și pe Răduț pe teren.

Este un jucător cu mare valoare și cu multă experiență. Ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel