Superliga Romaniei Adrian Mititelu, reacție la declarațiile lui Becali despre William Baeten: „Am rămas șocat!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul belgian în vârstă de 27 de ani, William Baeten, a fost transferat de FCSB de la FC U Craiova.



În urmă cu o zi, clubul de fotbal FCSB a anunțat oficial cooptarea fotbalistului William Baeten de la FC U Craiova, susținând că jucătorul în vârstă de 27 de ani a efectuat atât vizita medicală, cât și primul antrenament alături de noii săi colegi. Cu toate acestea, Gigi Becali a oferit o declarație care l-a făcut și pe finanțatorul oltenilor, Adrian Mititelu, să își pună întrebări.

„Eu am văzut aseară, la televizor, ce a zis Becali. Nu știu de unde a scos asta, cine i-a zis așa ceva. Am rămas șocat! Am vorbit și cu Baeten. E adevărat că nici el nu înțelegea nimic.

Nu a avut nicio accidentare la genunchi. La noi s-a antrenat la capacitate maximă, a făcut pregătirea ’la sânge’ cum se zice. I-am întrebat și pe doctorii mei din club dacă se pune problema de așa ceva și au zis că nu e nimic.

În plus, am văzut că băiatul a făcut și vizita medicală la ei acolo. Din ce știu, actele sunt semnate de toată lumea. Și de Becali. Chiar nu înțeleg de unde i-a venit asta. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă”, a spus Adrian Mititelu, potrivit ProSport.

 
Ce as pus Becali despre Baeten

Gigi Becali a oferit o explicație din cadrul căreia se poate înțelege că Baeten ar avea o problemă la nivelul genunchiului la momentul actual, iar contractul său va propune ca, în cazul în care suferă o accidentare în zona respectivă, înțelegerea dintre el și club va fi reziliată.

„Să vedem la Baeten, să iasă rezultatul medical. A ieșit, dar să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul mâine. E ceva, un dubiu, nu așa de... la genunchi, da.

Dar nu e problemă! E ca luat. Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul.

Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul. Eu te accept așa, dar dacă se întâmplă tot acolo...”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel