Superliga Romaniei Adnan Golubovic, parade senzaţionale pentru Dinamo cu Unirea Slobozia. A salvat două goluri ca şi făcute până în minutul 60

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Portarul Adnan Golubovic a avut parade senzaţionale în poarta lui Dinamo în meciul cu Unirea Slobozia. 



În minutul 27 al partidei de pe Arcul de Triumf, Pospelov a şutat din marginea careului, dar Golubovic a intervenit excelent. Apoi, un alt jucător de la Slobozia reia balonul, însă Golubovic apără din nou. La a doua paradă a fost offside la jucătorul Sloboziei, dar intervenţia lui Golubovic rămâne una spectaculoasă. 

În minutul 59, Sekou Camara trimite o minge cu capul spre poartă, dar din nou Adnan Golubovic e la post şi scoate incredibil mingea în lateral. 

Golubovic mai are contract cu Dinamo până în 2026 şi are o cotă de piaţă de 500.000 euro. 

Florin Prunea, impresionat de Dinamo în prima repriză cu Unirea Slobozia 

”În ciuda absențelor, efortul pe care îl face Dinamo este extraordinar. Din punct de vedere fizic sunt extrem de pregătiți. Dacă vor menține același ritm pe întreaga durată a partidei, eu cred că vor câștiga partidei. Olsen, la debut, e un jucător foarte, foarte bun. Pasa de la gol este fantastică. Cătălin, ăsta micul, face o partidă foarte bună. Licsandru, bun copilul”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport Special. 

6.883 de spectatori / meci este media înregistrată de Dinamo în primele trei jocuri disputate acasă în campionatul curent.

16 goluri a marcat trupa bucureşteană în cele opt jocuri din ediţia actuală, dintre care 12 au fost reuşite din acţiune.

Unirea Slobozia poate fi considerată una dintre surprizele plăcute din stagiunea în curs, gruparea ialomiţeană reuşind trei victorii şi două rezultate de egalitate în opt etape.

Cinci dintre cele opt goluri marcate de Unirea în campionatul actual au fost reuşite în urma unor faze fixe.

Patru goluri şi o pasă decisivă şi-a trecut în cont ucraineanul Dmytro Pospielov, care a prins ,,Echipa etapei" de trei ori.

22 de jucători au evoluat pentru Dinamo în primele opt runde, dintre care şapte au început fiecare meci din postura de titulari.

Ialomiţenii s-au bazat doar pe 21 de fotbalişti, nouă dintre ei fiind debutanţi în principala competiţie internă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel