Superliga Romaniei Adio Chiricheş. Gigi Becali a anunţat că vrea să îi rezilieze contractul

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali nu mai vrea să îl păstreze pe Vlad Chiricheş la FCSB, după ultimele partide. 



"Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dau banii la zi şi să închidem contractul. Eu aşa vreau. Dacă vrea să rămână... E respectul pentru el, să rămână în club, să lucreze în club. E un om prea bun, prea deştept, deci să fie cu noi în staff. 

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, nu pot explica. Şi accidentările... Dar să dai direct pasă la adversar, asta te poate nenoroci. Dacă luam golul ăla, eram la revedere", a declarat Gigi Becali. 

După meciul de la Sibiu, cu Hermanstadt, pierdut de FCSB cu 2-0, Gigi Mustaţă, liderul galeriei FCSB, a anunţat că e posibil ca Vlad Chiricheş să se retragă din activitate.

"Jucătorii și-au acceptat criticile. Un gest făcut de Chiricheș, cred că se retrage, părerea mea, nu știu. Nu a fost ultimul meci al lui, dar era foarte dezamăgit. Să mă ierte Dumnezeu, dar nici nu are cu cine să joace.

A greșit el pasa aia… parcă suntem mai puțini cu 4 pe teren. Nu au atitudine și nu cred că lucrurile se vor schimba. Eu nu pot să mai țin suporterii în frâu”, a explicat Gheorghe Mustață.

Cu toate astea, fundaşul ar fi spus că nu e dispus să se retragă. Rămâne de văzut ce decizie va lua după propunerea lui Gigi Becali. 

FCSB s-a calificat în faza principală a Europa League, după ce a trecut de Lask Linz în playoff, scor 2-1 la general. 

Iată adversarii FCSB-ului: 

Glasgow Rangers - deplasare 

Manchester United - acasă

PAOK Salonic - deplasare

Olympiacos Pireu - acasă

Midtjylland - acasă

Qarabag - deplasare

Hoffenheim - deplasare

FK RFS - acasă

Darius Olaru şi-a dorit Manchester United în faza principală

"Chiar vorbeam cu colegii în vestiar. Cu toții ne gândim la Manchester United. Dacă s-ar putea și în deplasare, clar, ne dorim. E visul nostru să jucăm cu echipe mari ca să vedem unde ne este nivelul.

N-am făcut grupa în vestiar. Am stat la duș și am vorbit doar de Manchester United. Ne vom strânge undeva să vedem tragerea”, a spus Darius Olaru. 

Şi Mihai Stoica a vrut-o pe Manchester United la tragerea la sorţi. 

"Suntem la un pas să batem recordul de meciuri europene pentru o echipă din România, pe care l-am stabilit în sezonul 2005/2006, cu 18 meciuri. Acum vom juca sigur 16. Dacă, știu eu, facem o minune și mergem mai departe, egalăm recordul.

Deocamdată, lăsați-ne să ne pregătim de tragerea la sorți. I-am zis lui Vali Argăseală că are acum o misiune specială, să aducă Manchester United pe Arena Națională. Sunt chitit pe ei. De mult... nu contează (n.r. - râde)”, a afirmat MM la PrimaSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel