Volei Adin Cojocaru, reales în funcția de președinte al Federației Române de Volei

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Adin Cojocaru își va continua activitatea în fruntea Federației Române de Volei, după ce a fost reales cu 148 de voturi din 149.



Adin Cojocaru a fost reales președinte al Federației Române de Volei în cadrul alegerilor care au avut loc, miercuri, în Adunarea Generală Ordinară desfășurată la Centrul Expozițional Romexpo (Sala Madgearu) din Capitală.

Pentru președintele în exercițiu, acesta este al doilea mandat, el fiind votat, miercuri, de 148 din cei 149 membri afiliați prezenți, un club abținându-se.

El a declarat, la finalul alegerilor desfășurate la Centrul Expozițional Romexpo din Capitală, că în noul mandat va fi și mai mult de muncă.

„Rezultatele echipelor naționale din mandatul meu anterior au fost de bun augur și bineînțeles că au contat. Însă sunt și proiecte care vor fi continuate pentru că nu poți să rezolvi tot ce ți-ai propus în primii patru ani. Eu mă bucur că lumea a apreciat munca mea și a întregii echipe de la federație.

În noul mandat va fi și mai mult de muncă. Asta pentru că anul viitor participăm la un Campionat Mondial (masculin), iar în 2026 vom organiza o grupă de Campionat European (masculin). Am mai trecut prin aceste faze așa că putem spune că avem experiență în organizarea unor asemenea competiții”, a spus Cojocaru.

„Acum îmi doresc ca în primul rând să reașezăm comisiile, ele trebuie să își înceapă activitatea și trebuie să stabilim care sunt obiectivele și regulile lor. Apoi Consiliul Director va începe să aplice noile strategii pentru a realiza tot ceea ce ne propunem în următorii ani”, a adăugat acesta.

Acesta s-a arătat surprins de faptul că în cursa pentru funcția de președinte a concurat singur după ce managerul secției de volei din cadrul CS Rapid, Marian Ștefan, și-a retras candidatura chiar înaintea votării.

Cojocaru l-a avut drept contracandidat pe Marian Ștefan, manager al secției de volei din cadrul CS Rapid, care însă s-a retras din cursă înaintea începerii votării.

„Nu mă așteptam ca Marian Ștefan să renunțe la candidatura la președinte. A fost o surpriză și pentru mine că dumnealui s-a retras din cursă. Însă, până la urmă, asta e decizia fiecăruia”, a explicat președintele.

În cadrul Adunării Generale, s-au ales și cei doi vicepreședinți, Mihai Duță obținând 82 de voturi, iar Iulian Pîslaru 75. Alți doi candidați, Marian Ștefan și Cristina Pîrv au primit fiecare câte 61 de voturi, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Volei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel