Superliga Romaniei Adi Petre vrea să se retragă din fotbal, dar cei de la Chiajna speră să îl facă să revină

Data publicării:
Facebook Cosenza Calcio
Facebook Cosenza Calcio

Adrian Petre, semifinalist cu România U21 la EURO 2019, a anunţat că se retrage din activitatea de fotbalist, la vârsta de doar 26 de ani. Cei de la Concordia Chiajna, ultimul său club, speră însă să îl facă să se răzgândească. 



Jurnalistul Cătălin Oprişan a fost cel care a făcut anunţul retragerii lui Adrian Petre. 

"Din drama unui om, nu poți cerși clickuri! Dar Adi Petre, semifinalist în 2019 cu prima Generație de Suflet, a ales VREAU SĂ ȘTIU pentru a anunța că s-a retras, definitiv, din fotbal, la 26 de ani! Definitiv!!!", a scris Oprişan pe Facebook. 

Cristi Tănase, preşedintele celor de la Concordia Chiajna, speră să îl întoarcă din drum 

„Am vorbit ieri cu el. Da, am fost surprins. Foarte surprins. I-am spus că e păcat să se retragă la vârsta lui. O să mai am o discuție cu el, poate se răzgândește, vedem. E într-o pasă mai nepotrivită, să zic așa. Trebuie să-l ajutăm.

L-am simțit motivat (n.r. - în vară, când a venit la Chiajna) și că vrea să-și continue cariera, totuși a jucat și el la un nivel. Era în regulă, să zic așa. E prea devreme pentru el la 26 de ani să se retragă. Ieri am aflat, că noi am reziliat cu Adi. El e jucător liber”, a spus Cristi Tănase, în exclusivitate pentru Sport.ro.

Ilie Poenaru, surprins de decizia fotbalistului 

„Este o decizie a lui, una de care mie îmi pare rău. Noi am încercat, împreună cu cei din conducere, să îl ajutăm, dar, din păcate, nu a fost așa cum am dorit. A fost un băiat ok, înainte de toate un caracter frumos. Decizia îi aparține. Îmi pare rău că a renunțat, pentru că nu a ajuns la o vârstă la care să aleagă asta.

Eu, cel puțin, nu știu de ce a ales să facă asta. Așa a simțit el și este singurul care poate explica. Eu am vrut să-l ajut. De-a lungul anilor am mai făcut lucrul acesta cu anumiți jucători aflați pe final de carieră sau care treceau printr-un moment greu. Cu el nu mi-a ieșit, asta este. Nu mereu îți iese. Nu s-a pus problema să ne certăm, ne-am despărțit în condiții amiabile. Eu l-am ajutat cât am putut de mult.

Eu am aflat de la dumneavoastră, nu știam nimic. Am multe mesaje pe telefon acum. Poate este legat de viața personală, nu știu. În momentul în care a plecat de la noi nici măcar nu ne-a dat impresia că va face asta", a spus Ilie Poenaru, pentru Sportpesurse.ro.

Adrian Petre a semnat cu FCSB în februarie 2020, Gigi Becali plătind pentru el 800.000 euro danezilor de la Esbjerg. După doar câteva luni, însă, acesta şi-a reziliat contractul, iar cariera sa a luat-o vale. A mai jucat pentru Cosenza, UTA Arad, Farul şi Levadiakos. În vara anului trecut, Petre a semnat cu Hermanstadt, unde a jucat doar 145 de minute, fără a marca. A mai trecut pe la Arsenal Tunari, înainte de a semna cu Concordia Chiajna, ultimul club din cariera sa. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel