Superliga Romaniei Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Data actualizării: | Data publicării:
Captură foto
Captură foto

Mihai Popescu, noul fundaş al celor de la FCSB, a declarat că s-a înţeles foarte repede asupra contractului cu Gigi Becali şi că abia aşteaptă să debuteze. În urmă cu 6 ani, acelaşi Mihai Popescu se declara "dinamovist de mic" şi spunea că abia aşteaptă să înscrie în poarta roş-albaştrilor. 



"Eu sunt câine roșu de mic, din Câmpulung Muscel, și în anii 2000, când mă uitam la Dănciulescu, la Niculescu, la Bratone că dădeau goluri Stelei (n.r. FCSB), visam: să ajung să joc în Liga 1 pentru Dinamo să joc în derby și să dau și eu un gol contra Stelei (n.r FCSB)", spunea atunci fundașul pentru GSP.

Mihai Popescu a semnat acum cu FCSB

Fundaşul a fost cumpărat de la Farul Constanţa pentru 250.000 euro, în aceeaşi zi în care Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea. 

„A fost o veste surprinzătoare (n.r. că este dorit de FCSB). Știam ceva din vară, dar auzisem că s-au încheiat negocierile și transferul nu se va face. Îmi luasem gândul în mare parte. După ultimul meci, am vorbit puțin cu Mister (n.r. Gică Hagi), i-am spus că cei de aici sunt interesați de mine. Apoi, am mers la discuții. Am spus că îmi doresc să vin aici și transferul s-a făcut.

Ne-am înțeles foarte rapid. Sunt aici și gata de treabă. E un pas în fața în carieră, cu siguranță. Este un club foarte important din România, se bate an de an la titlu, anul trecut a și câștigat campionatul. Anul ăsta reprezentăm țara în România. Eu zic că este un moment de vârf al carierei mele. Mă bucur că sunt aici și sper să mă ridic la nivelul echipei.

Anul trecut am evoluat cu Farul în play-off-ul de Conference League. Acum este cu atât mai bine că suntem în Europa League, datorită băieților. S-au bătut pentru lucrul ăsta. Mă bucur să fac parte din acest lot și sper să reușim lucruri importante. Sunt bucuros că am ajuns la nivelul ăsta, să am campionatul și Supercupa în palmares. Îmi lipsește Cupa, sper să o câștigăm anul ăsta.

Suntem jucători profesioniști. Am fost, într-adevăr, la Dinamo, la rivala noastră de acum. Până la urmă, așa te duce viața. Am ales să vin aici cu sufletul deschis. Sper să mă primească bine. O să demonstrez că merit să fiu aici. Le transmit să fie alături de noi, așa cum au făcut-o până acum. Ne vom bucura mult de acum încolo”, a spus Mihai Popescu, la conferința de presă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel