UEFA Euro 2024 Accidentare incredibilă înainte de EURO 2024. Jucătorul care ratează turneul din cauza unui incident banal

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mijlocașul a căzut de pe bicicletă și s-a rănit la picior, eveniment care l-a scos din calculele pentru Campionatul European de fotbal din Germania (14 iunie - 14 iulie).



A căzut de pe bicicletă și ratează EURO 2024

Mijlocașul Michal Sadilek va rata EURO 2024 după ce a căzut de pe bicicletă și s-a rănit la picior, a anunțat duminică purtătorul de cuvânt al naționalei de fotbal a Cehiei, citat de Reuters.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a bifat 24 de meciuri și un gol pentru selecționata Cehiei, cu care a participat la EURO 2020. Vineri, Sadilek a fost căpitanul Cehiei în amicalul cu Malta, câștigat cu 7-1, în care a fost integralist.

„Din păcate, Sadilek a căzut în timp ce mergea cu bicicleta și s-a rănit la picior”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al echipei naționale, într-un comunicat.

„Asta e o mare lovitură pentru noi, fiindcă Michal este unul dintre jucătorii noștri experimentați. Nu întâmplător a purtat banderola de căpitan la meciul cu Malta”, a spus selecționerul Cehiei, Ivan Hasek.

Cehia va avea luni un meci de pregătire împotriva Macedoniei de Nord, înainte de a debuta la EURO 2024 împotriva Portugaliei în Grupa F, pe 18 iunie, scrie Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

CITEȘTE ȘI Cum se simt „tricolorii” accidentați înaintea Campionatului European

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel