Superliga Romaniei Abia venit la FCSB, Baeten are șanse de reziliere a contractului. Becali: „Eu te accept așa, dar...”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jucătorul belgian a fost transferat de către FCSB de la echipa care a retrogradat în cel de-al doilea eșalon de fotbal, FC U Craiova.



În urmă cu o zi, clubul de fotbal FCSB a anunțat oficial cooptarea fotbalistului William Baeten de la FC U Craiova, susținând că jucătorul în vârstă de 27 de ani a efectuat atât vizita medicală, cât și primul antrenament alături de noii săi colegi.

„Bine ai venit, William Baeten!

FCSB anunță transferul lui William Baeten, provenit de la Fotbal Club Universitatea 1948. Mijlocașul belgian în vârstă de 27 de ani a efectuat luni vizita medicală și a efectuat, spre seară, primul antrenament alături de noii săi colegi.

William va purta tricoul cu numărul 24 și va putea fi folosit începând cu a doua etapă a Superligii. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, scriau oficialii FCSB pe pagina de Facebook a clubului de fotbal.

 

Becali: „Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală”

Totuși, Gigi Becali a oferit o explicație din cadrul căreia se poate înțelege că Baeten ar avea o problemă la nivelul genunchiului la momentul actual, iar contractul său va propune ca, în cazul în care suferă o accidentare în zona respectivă, înțelegerea dintre el și club va fi reziliată.

„Să vedem la Baeten, să iasă rezultatul medical. A ieșit, dar să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul mâine. E ceva, un dubiu, nu așa de... la genunchi, da.

Dar nu e problemă! E ca luat. Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul.

Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul. Eu te accept așa, dar dacă se întâmplă tot acolo...”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel