Superliga Romaniei A pierdut barajul, dar ajunge în Liga 1. Sepsi Sf. Gheorghe şi-a luat un nou portar

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Sepsi Sf. Gheorghe şi-a luat un nou portar, care a evoluat în barajul pentru promovare/menţinere în Liga 1. 



Este vorba de Szilard Gyenge, portarul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă care a ratat promovarea în Liga 1 după barajul cu Dinamo, scor general 2-0. 

”Szilard Gyenge, portarul crescut de FK Miercurea Ciuc, își continuă cariera în echipa Sfântu Gheorghe Sepsi OSK.

Szilard Gyenge, portarul numărul unu al echipei noastre din Liga 2, a fost transferat în prima divizie, la echipa din Superliga Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe. Portarul în vârstă de 23 de ani este un jucător crescut al FK Miercurea Ciuc și al Academiei de Fotbal Ținutul Secuiesc. 

Szilard Gyenge și-a făcut debutul în echipa de seniori FK în 2019 și în curând a devenit un membru cheie al echipei. Portarul a fost pe linia porții în aproape o sută de meciuri pentru FK Miercurea Ciuc, ne-a apărat poarta în trei meciuri de cupă și 93 de campionate.

Mulțumim Szilard, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru! Îți dorim mult succes în viitoarea ta carieră!”, sună anunțul clubului din Miercurea Ciuc.

Gyenge a semnat pe 4 ani cu Sepsi 

"Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu portarul Gyenge Szilárd, în vârstă de 23 de ani. Goalkeeper-ul, care ultima oară a evoluat la FK Csíkszereda – Miercurea Ciuc, a semnat un contract valabil pe patru ani cu clubul nostru. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!", au transmis covăsnenii pe pagina de Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel