Fotbal A jucat în Supercupă pentru FCSB, dar Becali îl dă afară. "Niciodată nu va mai juca"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali face prima victimă la FCSB, după primul meci oficial al sezonului, Supercupa României, câştigată cu 3-0 în faţa celor de la Corvinul Hunedoara. 



FCSB a câştigat Supercupa după ce a învins Corvinul Hunedoara cu 3-0, prin golurile lui Miculescu, Ştefănescu şi Luis Phelipe, dar Gigi Becali anunţă că unul dintre titulari l-a nemulţumit. Este vorba despre Eduard Radaslavescu, criticat intens şi sezonul trecut. 

”Musi va juca, Radaslavescu nu va mai juca. Niciodată în viaţa lui nu va mai juca Radaslavescu în faţa lui Musi. Trebuie să caut să îl dau pe undeva, să îl împrumut. Îl mai am şi pe Tavi Popescu pentru U21.”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

După meci, Basarab Panduru era sigur că Radaslavescu va fi criticat de patronul FCSB. 

"Radaslavescu atât poate! Eu nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon la FCSB, mă gândeam că se duce la o echipă şi începe să joace. Îi ai pe Tavi, pe Musi, care o să îi pună probleme şi lui Tavi la cum a jucat, pe Pantea, care revine din accidentare.

La cum a jucat cred că e al patrulea în acest moment, de ce să mai rămâi în continuare?! Ne e mai bine să te duci în altă parte, că deja vii după un an pierdut şi mai mult poate”, a declarat Panduru la Prima Sport.

Radaslavescu, în lacrimi sezonul trecut. A fost scos din teren după jumătate de repriză 

În minutul 28 al meciului dintre Farul şi FCSB, câştigat de roş-albaştri cu 1-0, din sezonul trecut, Eduard Radaslavescu a fost înlocuit, iar mijlocaşul a izbucnit în lacrimi. Gigi Becali a explicat atunci decizia.

”Îmi permite regulamentul? Lasă, mă, înjurătura! După ce nu joci nimic... Trebuiau schimbați 5-6, toată echipa. (n.r.- Radaslavescu) A pierdut toate mingile. Ei nu știu? Le-a spus și MM: `La Gigi pierzi mingea, ești schimbat!`. Nu e normal să-l consoleze (n.r.- coechipierii) dacă a jucat prost și a fost schimbat?

A fost o discuție cu cine jucăm, cu Radaslavescu sau cu Tavi (n.r.- Octavian Popescu). Ei (n.r.- cei din staff) l-au impus pe Chiricheș, iar Radaslavescu... A jucat pentru că Tavi a fost foarte slab meciul trecut. Am zis că poate oamenii au avut dreptate, ei îl voiau pe Tavi (n.r.- titular), mă simțeam vinovat și l-am schimbat.

Când a schimbat Hagi în minutul 15...? Trebuia schimbat chiar mai devreme! E adevărat, e supărat Radaslavescu, dar dacă așa trebuie să fie ca să luăm 3 puncte? Dacă luam bătaie cu Radaslavescu în teren? Am zis că nu știți regulamentul, de aia am intrat în direct (n.r.- râde)”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel