UEFA Euro 2024 A câştigat EURO 2024, dar ratează startul sezonului. Un jucător spaniol ajunge pe masa de operaţie

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Unul dintre oamenii de bază ai Spaniei la EURO 2024 se va opera după ce "Furia Roja" a câştigat trofeul. 



Unai Simon, portarul titular al naţionalei de fotbal a Spaniei, care a câştigat duminică EURO 2024, va fi operat joi la încheietura mâinii drepte, a confirmat luni clubul său, Athletic Bilbao, scrie EFE.

Operaţia va fi efectuată la spitalul La Luz din Madrid.

Unai Simon a dezvăluit la jumătatea lunii iunie, într-o conferinţă de presă în cantonamentul echipei Spaniei din Germania, că urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru a rezolva problema unei accidentări, despre care nu a oferit detalii.

"Mă voi opera după ce se va termina Campionatul European, durata indisponibilităţii va trebui discutată cu specialistul care mă va opera", a explicat el pe 17 iunie la Donaueschingen.

Operaţia va face ca Simon să rateze primele etape din La Liga. Athletic va debuta în noua ediţie din campionat pe 15 august, când va primi vizita lui Getafe pe San Mames. Julen Agirrezabala va fi portarul titular al echipei basce în startul sezonului.

Pentru a compensa lipsa lui Simon în presezon, gruparea bască i-a legitimat pe goalkeeperii Alex Padilla şi Oier Gastesi, ambii în vârstă de 20 de ani, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel