Superliga Romaniei A bătut Rapidul şi vrea punct sau puncte cu Universitatea Craiova. Liviu Ciobotariu anunţă cei trei jucători de la Universitatea care pot face diferenţa

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Liviu Ciobotariu a numit cei trei jucători ai Universităţii Craiova care pot face diferenţa în orice moment, dar spune că scopul celor de la FC Botoşani în acest meci este să obţină punct sau puncte. 



"În ceea ce priveşte jocul din Bănie, este clar că avem o misiune grea, dificilă. Întâlnim un adversar care, în special pe teren propriu, practică un fotbal foarte bun, o echipă cu jucători de calitate foarte bună. Mitriţă, Ivan, Baiaram, ar fi trei dintre cei care pot face diferenţa oricând, deci trebuie să fim foarte bine pregătiţi. Suntem într-un moment bun, venim după un rezultat pozitiv, dar este clar că va trebui să fim foarte bine montaţi pentru acest joc. Craiova este o echipă puternică, care în ultimele sezoane s-a luptat pentru titlu. Echipa noastră a arătat foarte bine în această perioadă de pauză, jucătorii mei s-au antrenat 100%, suntem motivaţi să facem un rezultat pozitiv la Craiova, ne dorim foarte mult acest lucru. Avem nevoie de puncte, de continuitate în ceea ce înseamnă rezultate pozitive. Suntem pregătiţi!", a declarat Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă. 

FC Botoşani a ţinut poarta închisă cu Rapid 

Antrenorul botoşănenilor speră ca apărarea să se comporte la fel ca în meciul cu Rapid şi, astfel, echipa sa să nu ia gol în Bănie. 

"Rezultatul cu Rapid m-a mulţumit. În al doilea rând, m-a mulţumit că nu am primit gol, pentru că în partidele pe care le-am disputat, chiar dacă am făcut jocuri bune, am încasat multe goluri, iar astfel lucrurile nu au fost ok. Faptul că nu am luat gol cu Rapid a fost ceva pozitiv. Sperăm să ţinem poarta închisă şi la Craiova, cu toate că, încă o dată, Universitatea acasă, mai ales pe atacul poziţional, are o calitate fantastică. Va trebui să ne apărăm foarte bine, să fim organizaţi, începând cu atacantul pe care îl voi utiliza, până la portar. Nu trebuie să le dăm spaţii. Bineînţeles că, pentru un rezultat pozitiv, trebuie să şi marcăm, să punem probleme adversarului", a mai declarat Ciobotariu. 

FC Botoşani este pe locul 15 în campionat, penultimul, şi are un punct peste ultima clasată, Gloria Buzău. Universitatea Craiova, la polul opus, este pe locul al doilea şi vine după o remiză la Galaţi, 1-1, cu Oţelul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel