Fotbal international A avut sau nu dreptate Real Madrid când a decis că transferul lui Jude Bellingham e suficient pentru atac

Data publicării:
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Real Madrid a decis în această vară că transferul lui Jude Bellingham e suficient în atac.



Deși au existat multe presiuni și speculații din exterior, planul inițial al Realului nu s-a schimbat, transmite Marca. Ceea ce se spune și se scrie în afara clubului nu mai contează pentru Real Madrid. Nici de data aceasta nu a contat. Nimic nu a influențat decizia cu care conducătorii Real Madrid au început perioada de transferuri de vară, după o scurtă ezitare inițială. “Avem destule resurse”, se auzea mereu, după ce au renunțat la Kane și au fost siguri că nimic nu va schimba situația. Între timp, toată lumea cerea și solicita, mai ales după plecarea lui Karim Benzema, sosirea lui Kylian Mbappé, dar din interiorul Valdebebas mesajul era același: “Bellingham va fi liderul”.

Ancelotti a sperat la Harry Kane

Ancelotti a plecat în vacanță știind teoria, dar în sinea lui spera să primească acel cadou surpriză pe care orice copil îl dorește de la Moș Crăciun, și care în acest caz să aibă forma unui nouă și să se numească Harry Kane. Nu s-a întâmplat, dar adevărul este că de la club nu i-au dat nicio speranță în acest sens. Discuția internă nu a durat mai mult de o săptămână.

Ar fi o minciună să spunem că se așteptau ca la acest moment al sezonului Bellingham să fie golgheterul echipei, dar este adevărat că aveau încredere totală în ceea ce putea oferi englezul și în ceea ce venea alături de el, adică Joselu și Brahim și cei care erau deja Vinicius și Rodrygo. Responsabilul de a modela noul scenariu, Carlo Ancelotti, un expert în a inventa soluții cu ceea ce are.

Cum funcționează sistemul

Italianul a schimbat sistemul și a pus în valoare un diamant care îi uimește pe toți și le dă dreptate celor care conduc clubul cu privire la arsenalul pe care îl au în vestiar și pe care Ancelotti, încă o dată, știe să-l folosească. A găsit locul perfect pentru a arăta cea mai bună formă a lui Bellingham, bine susținut de un Joselu care îi confirmă pe cei care au pariat pe revenirea sa după doisprezece ani. Și toate acestea fără Vinicius timp de o lună, fără cea mai bună versiune a lui Rodrygo și un Brahim fără un rol clar în schema de joc, deși pare mai potrivit pentru mijlocul terenului decât pentru atac.

Statisticile lui Bellingham

Jude Bellingham este un englez de 20 de ani care evoluează pentru Real Madrid, în LaLiga. El a fost transferat de la Borussia Dortmund în vara anului 2023, pentru o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro.

El a impresionat în tricoul madrilenilor, marcând opt goluri și oferind două pase decisive în primele opt meciuri jucate în liga spaniolă. El a fost decisiv și în Liga Campionilor, unde a marcat golul victoriei în prelungiri contra lui Union Berlin. Bellingham este considerat una dintre cele mai bune investiții ale lui Real Madrid și un jucător complet.

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel